Η αρχόντισσα της κουζίνας…

Λοιπόν, μια και έχω καιρό να κάνω κάτι εδώ μέσα, αποφάσισα σήμερα να ανεβάσω μία συνταγή. Την βρήκα κάπου στο διαδίκτυο, δεν θυμάμαι που, την αποστήθισα και την μαγείρεψα.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια δύσκολη συνταγή. Αν δεν τα πάτε καλά με την κουζίνα μην επιχειρήσετε να την κάνετε.



Παγωτό μπανάνα

(για τώρα που ανάβουν οι ζέστες)

Υλικά

2 μεγάλες μπανάνες.

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες, σχετικά λεπτές. Απλώνουμε τις μπανανοροδέλες σε ένα πιάτο και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν καλά (περίπου 4 ώρες) τις βγάζουμε από την κατάψυξη και τις βάζουμε στο μπλέντερ. Εκεί τις χτυπάμε χωρίς έλεος μέχρι να γίνουν μια βελούδινη παγωμένη κρέμα. Έτοιμο το παγωτό.

Αν θέλετε να γίνει η γεύση του παγωτού ακόμα πιο πλούσια προσθέστε στην κρέμα μια κουταλιά μέλι ή μια μεγάλη κουταλιά φιστικοβούτυρο ή Νουτέλα ή φαντασία…

1 σχόλια:



ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι λες καλέ!! και εγώ έπιασα μολύβι και μπλοκάκι!!!
Τοοοοοσο δύσκολο μμμ καλό!!! θα το φτιάξω,δηλαδή θα βάλω όλη μου την τέχνη....Φιλιά....