Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν:




Ασθενής (έως ξεψυχισμένες) χιονοπτώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή στην εντατική. Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες!!! Θα το στρώσει ή απλά θα το βλέπου να πέφτει και να χάνεται έτσι, σαν να μην υπήρξε ποτέ;



Για ότι νεότερο θα σαν ενημερώσουμε και πάλι με κάποιο έκτακτο ανακοινωθέν!



8 σχόλια:



ΦΟΥΛΗ είπε...

Αχουυυυυ ζηλεύω να ήμουν εκεί!!! συγκεκριμένα στο Λιτόχωρο στην ψησταριά απέναντι στην πλατεία με τη λιμνούλα,θα έτρωγα τα απίθανα παϊδάκια του με όμορφο κρασάκι....
Καλημερα τυχερούλα....

Ανώνυμος είπε...

καλα μας εχει καταστρεψει την ψυχολογια...δηλαδη απλα δεν παιζεται.Καλα το ριχνε εστω και ετσι τσουκου τσουκου..τωρα που εβγαλε ηλιο τι καταλαβε?
Παντως συμφωνεις οτι χθες ητανε η ποιο κρυα μερα του χρονου ε?
Καλημερες ημιχιονισμενες λοιπον!

mariw είπε...

@ΦΟΥΛΗ. Λοιπόν, σου επιτρέπω να ζηλεύεις μόνο το Λιτόχωρο. Εκεί ναι θα δεις χιόνι!!! Αλλά θα φτάσεις δύσκολα. Άσε το πρωί είχε διπλώσει ένα λεωφορείο στο δρόμο και μπλόκαρε την κίνηση. Γέμισε ο δρόμος Καραβανάδες που δεν μπορούσαν να πάνε στη δουλειά τους. Εμάς δεν χρειάζεται να μας ζηλεύεις, εμείς το χιόνι το βλέπουμε μόνο να πέφτει όχι να πιάνει!!! Άσε που τώρα σταμάτησε!

mariw είπε...

@ΘΕΙΑ. Θεία μου χθες δεν ήταν απλά η πιο κρύα μέρα του χρόνου ήταν πιο κρύα και από κρύα. Ευτυχώς το βράδυ δεν κοιμήθηκα μόνη!!! Θα είχα ξεπαγιάσει!

jacki είπε...

Χιονίζει.. κι εδώ :)))))

mariw είπε...

@jacki. Χιονίζει αλά δεν ασπρίζει!!! Αν και τώρα χιονίζει πολύυυυυ

tsaousa είπε...

Τελικά χιόνισε σαν ένα απλό κρυολόγημα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ:))))

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!