ΟΥΦ!!! ΖΕΣΤΗ....



θέλω να πάω για μπάνιοοοοοο!!!!!!

8 σχόλια:



JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.

mariw είπε...

Καλημέρα SROYTZAKO.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι από τους τυχερούς, που ζουν κοντά στη θάλασσα!!! Σε 10-15 λεπτά είμαστε σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά και με φυσική σκιά από τον Όλυμπο!

Καλό καλοκαίρι και σε εσένα και καλές δροσιές φίλε μου.

Unknown είπε...

εε....μπρατσάκια κουβαδάκια και..πολύ καλό αντηλιακό και πλατς πλουτς .....στα κυματάκια...χαχα
πολύ ωραίο αυτο που έκανες μετην μαστογραφία....για τις γυναίκες μπράβο σου....νάσαι καλά..

mariw είπε...

Αχ Homemade! Αυτό το αντηλιακό είναι η οικονομική καταστροφή μου κάθε καλοκαίρι! Κάθε βόλτα ως την παραλία αντιστοιχεί σε ένα μπουκάλι (δεν είμαι υστερική, απλά τεράστια και μέχρι να το απλώσω πάνω μου έχει τελειώσει!!!), αλλά τι να κάνουμε, κάποιες από τις ακτίνες του ήλιου είναι κακές, κρύβονται πίσω από το δροσερό αεράκι και στην κάνουν τη ζημιά!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλησπέρα ....
Επειδή δεν ξέρω το μέρος σου,και βρήκα δωμάτιο μόνο στη Μεθώνη,θα ήθελα να μάθω αν είναι καλά εκεί....
Μας βολεύει που είναι κοντά η Θεσσαλονίκη ,και διάφορες άλλες πόλεις,γιατί θα έρθουμε με μηχανή και θα γυρίζουμε. Αν δεν σου κάνει κόπο απάντησε μου ευχαριστώ.....

mariw είπε...

Λοιπόν ΦΟΥΛΗ, η αλήθεια είναι ότι την Μεθώνη δεν την επισκεπτόμαστε πολύ συχνά, είναι όμως ένα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο χωριό με καταπληκτικές ψαροταβέρνες. Για την θάλασσα δεν μπορώ να σου πω, μιας και για μπάνιο προτιμάμε την Νότια Πιερία και της ακτές του Ολύμπου, αλλά αφού θα έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επισκεφτείτε και άλλες παραλίες (70 χλμ. Είναι αυτά, με άμμο θες, με χαλίκι, με βραχάκια, σε γκρεμό, ότι θες θα το βρεις). Ξέρω πολλούς όμως που πάνε στη Μεθώνη για μπάνιο, αφού έχει ωραία αμμώδη παραλία και καθαρή θάλασσα. Εκεί κοντά είναι και ο υγροβιότοπος.
Στην περιοχή σώζονται και τα ερείπια της αρχαίας Μεθώνης, ήταν σπουδαίο λιμάνι στην αρχαιότητα! Ε, κοτζάμ Φίλιππος (ο Β’) δεν θα έχανε το μάτι του για να την κατακτήσει !!! είναι και πολυπολιτισμικό χωριό μιας και οι κάτοικοι του είναι Καταφιώτες, Θρακιώτες και πόντιοι.

Κοντά στη Μεθώνη θα βρείτε τον Μακρύγιαλο, με τα καλύτερα μύδια σε όλη την Ελλάδα (για να μην πω στην Ευρώπη!), το Αιγίνιο ή αλλιώς η πόλη των πελαργών, η Αρχαία Πύδνα και ο Κολινδρός , η πόλη του Ζορμπά (εκεί θα δείτε και το πατρικό του).
Και η Κατερίνη είναι πολύ κοντά, σε 15 λεπτά είσαι εκεί.
Για νυχτερινή ζωή δεν μπορώ να σου πω μιας και δεν είμαι τον κλαμπ και των μπουζουκιών, αλλά να ξέρεις ότι υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά!!! Κυρίως στην Κατερίνη και στην Πλάκα Λιτοχώρου.
Α! θα σας πρότεινα να επισκεφτείτε τον Παλιό Παντελεήμονα, έναν υπέροχο παραδοσιακό οικισμό. Είναι λίγο μακριά από τη Μεθώνη (απέναντι από το Κάστρο το Πλαταμώνα, ψηλά στο βουνό) αλλά αξίζει τον κόπο, είναι πανέμορφο χωρίο με θέα που σου κόβει την ανάσα!!!

Και μία σημαντική και πραγματικά πολύτιμη πληροφορία….. πολύ autan να πάρετε μαζί σας, ο υγροβιότοπος βλέπεις ευνοεί τα κουνούπια.

Καλά να περάσετε και καλώς να μας έρθετε λοιπόν.!!!!!!!!

Σουζάνα Xατζηνικολάου είπε...

Κι εγώωωω.... και αργεί ακόμα η άδεια...
Τί κάνεις? Εσύ είσαι όντως από τους τυχερούς!

mariw είπε...

Τι να κάνω Σουζάνα μου, εδώ ψήνομαι και περιμένω την Παρασκευή 31 Ιουλίου για να φύγω τρέχοντας!!!! Και οι περισσότεροι κάτι παρόμοιο δεν περιμένουν;
Η αλήθεια είναι ότι η Πιερία είναι ευλογημένος νομός, όλα τα καλά τα έχουμε!!!