Λοιπόν, μια και έχω καιρό να κάνω κάτι εδώ μέσα, αποφάσισα σήμερα να ανεβάσω μία συνταγή. Την βρήκα κάπου στο διαδίκτυο, δεν θυμάμαι που, την αποστήθισα και την μαγείρεψα.
Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια δύσκολη συνταγή. Αν δεν τα πάτε καλά με την κουζίνα μην επιχειρήσετε να την κάνετε.
Παγωτό μπανάνα
(για τώρα που ανάβουν οι ζέστες)
Υλικά
2 μεγάλες μπανάνες.
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες, σχετικά λεπτές. Απλώνουμε τις μπανανοροδέλες σε ένα πιάτο και τις βάζουμε στην κατάψυξη. Όταν παγώσουν καλά (περίπου 4 ώρες) τις βγάζουμε από την κατάψυξη και τις βάζουμε στο μπλέντερ. Εκεί τις χτυπάμε χωρίς έλεος μέχρι να γίνουν μια βελούδινη παγωμένη κρέμα. Έτοιμο το παγωτό.
Αν θέλετε να γίνει η γεύση του παγωτού ακόμα πιο πλούσια προσθέστε στην κρέμα μια κουταλιά μέλι ή μια μεγάλη κουταλιά φιστικοβούτυρο ή Νουτέλα ή φαντασία…
Η αρχόντισσα της κουζίνας…
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλια:
Τι λες καλέ!! και εγώ έπιασα μολύβι και μπλοκάκι!!!
Τοοοοοσο δύσκολο μμμ καλό!!! θα το φτιάξω,δηλαδή θα βάλω όλη μου την τέχνη....Φιλιά....
Δημοσίευση σχολίου