Όταν δεν σε αφήνουν να κάνεις όνειρα…




«Οι τέσσερις εβδομάδες να γίνουν τρεις, δηλαδή 25% κάτω ο μισθός. Εσείς θα αποφασίσετε. Αν διαφωνείτε θα αναγκαστούμε να απολύσουμε κάποιους.»

Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση;

4 σχόλια:



Artistz είπε...

Λοιπόν Μαρία..

Καταρχην τα όνειρα πότε τους ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, δεν θα μας τα στερήσουν άνθρωποι(..ή οπως αλλιώς θες πες τους)τέτοιοι..ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ υπάρχουν γιάτι είμαστε Ανθρωποι..Ανθρωποι που τη ζωή μας την θέλουμε να είναι όπως την ονειρευόμαστε..ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ..ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ψευτοανθρωπο που η μοίρα(να μη πω τι αλλο) τον έφερε σε θέση να παίζει έτσι με την ψυχολογία ανθρωπων, δεν θα κολώσουμε και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι..για κανενα πούστη δεν θα αφήσουμε τη ζωή μας έρμαια των ορέξεων του..ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ..ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ..

Λόγια συμπαραστασης δεν είναι..σε ξέρω..σε είδα face to face.για κανέναν δεν θα αφήσεις αυτο το χαμόγελο και αυτο το όνειρο που αποπνέει να το ρίξει..

στο καθαρό πρακτικό μερος τώρα αυτού που έγραψες..

Η ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..Οταν καταλαβουμε τι σημαίνει τότε θα έχουμε αποτελεσματα..
του τέστιν;

Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..
ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ..

Εχω τρελαθει ειλικρινά τώρα με αυτό..και με ξέρεις..δεν θα σου ποω κάτι που δεν νιώθω...
ΦΑΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑ..ΦΑΤΟΥΣ..

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ..

Θα επανέρθω

Συντροφικά και αλλυλέγυα μπροστά τους..

ΜΗ ΜΑΣΑΣ..

ΕΙΣΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ

ΦΟΥΛΗ είπε...

Αυτό ακριβώς άκουσε και η αδελφή μου που δουλεύει σε γνωστή αλυσίδα φαστ φουντ...αλλιώς υπάρχει και το ταμείο
ανεργίας της είπαν.....
Μην πέφτεις κοριτσάκι μου!!!!

mariw είπε...

@ΦΟΥΛΗ. Είναι σκληρός ο κόσμος εκεί έξω, ε; Εμάς βέβαια δεν μας είπαν ακριβώς ότι και στην αδερφή σου. Σε εμάς έκαναν κάτι χειρότερο, έριξαν το βάρος των απολύσεων στην πλάτη μας!

@ArtistZ. Αντώνη και εμείς αυτό είπαμε, ή όλοι ή κανένας. Το θέμα είναι και τι κάνει το κάθε τμήμα, αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά επαφή μεταξύ μας. Τέλος πάντων, όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο.
Όσο για τα λόγια συμπαράστασης, δεν τα χρειάζομαι αλήθεια, έχεις δίκιο. Μια αγκαλιά που χρειαζόμουν, τη βρήκα να με περιμένει στο σπίτι. Το χαμόγελο χάθηκε για λίγο, αλλά νομίζω θα επανέλθει σύντομα. Έχω και αυτό το κακό εγώ, έκανα σημαία στη ζωή μου το «κάθε εμπόδιο για καλό».
Φιλιά πολλά!

next_day είπε...

Τί γίνεται κοριτσάκι μου??
πώς είναι τα πράγματα???
Μην αφήνεις τα όνειρα σου να χαλάνε...
Σε φιλώ γλυκά και περιμένω νέα σου!