Hi heels



Αυτός που σχεδίασε τα ψηλοτάκουνα για πρώτη φορά στην ιστορία, πρέπει να ήταν πολύ κακός άνθρωπος και σίγουρα μισογύνης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το μαρτύριο στο οποίο έχει υποβάλει εκατομμύρια γυναικών ανά τον κόσμο και ανά τους αιώνες. Είμαι πολύ θυμωμένη μαζί του και εύχομαι όλοι οι απόγονοι του να έχουν κάλους στα δάχτυλα των ποδιών τους και φαρδύ κουντεπιέ. Θέλω ακόμα να δηλώσω, ότι αυτός ή αυτή ή αυτοί που πρωτοείπαν «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος» ήταν απλά σαδομαζοχιστές, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Πρέπει να ομολογήσω πάντως , ότι εχθές θαύμασα πολλές γυναίκες. Πως τα καταφέρνουν και περπατάνε εκεί πάνω!!! Εγώ μισή ώρα τα φόρεσα τα άτιμα (τι άτιμα δηλαδή, πανάκριβα τα πήρα) τα ψηλοτάκουνα και κόντεψα να πάθω παράλυση στην πατούσα μου!!!




8 σχόλια:



jacki είπε...

Είναι γεγονός ότι τα πάω καλά με τα τακούνια.. Είναι που τα έχω ανάγκη για να φαίνομαι..
Αλλά σε νιώθω.
Καμιά φορά τα τακούνια (ειδικά αν είναι μυτερό το παπούτσι) σε σκοτώνουν.
Καλημέρα.

Artistz είπε...

..Ζήτω οι Σαγονιαρες Μαρία μου!
Αστα μωρέ τα τακούνια,φόρα εκεί κάτι flat να είσαι μία χαρά..
Τα φιλιά μου και τη καλημέρα μου

mariw είπε...

@ jacki. Οπότε κοριτσάκι έχεις τον θαυμασμό μου. Α! μυτερό παπούτσι ποτέ.-

@ Artistz . Η αλήθεια είναι Αντώνη ότι τα φόρεσα όσο λιγότερο μπορούσα και μετά έβαλα τις «μπαλαρίνες μου». Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι ήμουν πολύ ωραίο γκομενάκι με το τακούνι (δείγμα ωριμότητας και μετριοφροσύνης), με τα χαμηλά μου τα παπουτσάκια έμοιαζα με παιδάκι! (χμφ κι αυτό καλό ακούγεται).

Unknown είπε...

εγω παλί άλλα σκέπτομαι....να σουρθει η τακουνιά...επι τόπου πάς.....χαχα..και όμως πολλες κυρίες καταφέρνουν να ακροβατούν καθημερινά...άμα σου λείπει κιόλας...το μποΪ...γενικώς...πολύ καλή ανάρτηση νάσαι καλά

ΦΟΥΛΗ είπε...

Όλα είναι καλά και ανάλογα την ώρα,
εγώ πάντως με ίσιο παπούτσι υποφέρω,είναι πιο θηλυκά τη να λέμε??

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΨΟΥΣ ΑΣ ΑΝΕΒΟΥΝ.ΧΕ ΧΕ!!!
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Πιγκουίνος είπε...

Το βρίζεις, το βρίζεις το τακούνι, καταριέσαι εκείνον που το σχεδίασε και κάθε απόγονό του αλλά όταν το φοράς λες πως είσαι «ωραίο γκομενάκι»! Γυναίκες...
Καλημέρα...

mariw είπε...

@ homemade. Από εμένα πάντως δεν κινδυνεύει κανένας, δεν την αντέχω τη βία. Και από μπόι καλά πάμε, ακόμα και χωρίς τακούνια φαίνομαι λολ.

@ φΟΥΛΗ. Εντάξει είναι πιο θηλυκά, αλλά δεν είναι φιλικά. Είναι και θέμα συνήθειας βέβαια. Θα προσπαθήσω να τα συνηθίσω, πως άλλοι αρχίζουν το κάπνισμα; Εγώ θα αρχίσω τα τακούνια.

@ SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS . Το κακό είναι ότι δεν είναι μόνο θέμα ύψους άλλα και θέμα στιλ.
Πολλά χαμόγελα και σε εσένα φίλε μου.

@ Πιγκουίνος. Γι’ αυτό μας αγαπάτε όμως, για την κυκλοθυμία μας, η οποία δημιουργεί ένα μυστήριο. Ποτέ δεν ξέρεις γιατί θα γκρινιάξει μια γυναίκα!!! Αυτό σας κρατάει σε εγρήγορση. ;)