ΤΑΣΟΥΛΗΣ vs ΑΓΡΟΤΕΣ



Λοιπόν, χθες έγινε η απόβαση των αγροτών. Επιτέλους οι αγρότες στην Αθήνα, μάλλον στον Πειραιά γιατί στην Αθήνα «απαγορεύετε». Η Αθήνα πρέπει να μείνει έξω από όλο αυτό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Γιατί οι Αθηναίοι τους φοβούνται τους αγρότες, είναι σαν εξωγήινοι γι’ αυτούς. Τρακτέρ στις μεγάλες λεωφόρους τους!!!! Τρομερό, δεν θα το αντέξουν, αυτοί οι δρόμοι είναι φτιαγμένοι μόνο για τα πολυτελή αυτοκίνητα των βουλευτών και της Μπεζαντάκου.΄



Α! ήρθαν και οι δυνάμεις καταστολής. Άκου δυνάμεις καταστολής! Που ζούμε ρε; Άντε παιδιά και του χρόνου εκτός από χημικά να κατεβείτε και με τανκς. Αλλά ξέχασα, για αρχή θα ρίξετε στη μάχη τα σκυλιά που σας παρήγγειλε το κράτος πρόνοιας. Όχι μην στεναχωριέστε τα γκλοπ δεν θα σας τα πάρουν ποτέ, πάντα θα έχετε τη χαρά της μάχης σώμα με σώμα. Ακούς Τασούλη….

Πως ένοιωσες χθες Τασούλη που χτυπούσες τους αγρότες; Ένιωσε καθόλου τύψεις για τον πατέρα σου, που είναι και αυτός αγρότης; Ένιωσες τίποτα; «ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ», πάνω και από τον πατέρα σου; Ξέχασες τότε που κατέβαινες και εσύ στην Εθνική Οδό να συναντήσεις τον πατέρα σου στα μπλόκα και καμάρωνες που δεν έσκυβε το κεφάλι, που αγωνίζονταν για να μπορεί να μεγαλώσει εσένα και τα αδέρφια σου με αξιοπρέπεια, που δεν ήθελε να τον θεωρούν κατώτερο μέλος της κοινωνίας; Της κοινωνίας που ξεχνά ότι εξαρτάτε από τους αγρότες. Όλα κύκλος είναι. Ας καταργήσουμε τους αγρότες να δούμε τι θα φάει η κοινωνία.

Δεν θύμωσες όταν κάποιος είπε ότι οι αγρότες είναι τεμπέληδες; («κάθονται και πληρώνονται»). Εγώ θύμωσα πολύ, πάρα πολύ. Αυτοί θέλουν ξύλο Τασούλη, όχι ο πατέρας σου. Αυτοί που από την άνεση της μαλακιάς καρέκλας τους βγάζουν συμπεράσματα κι ας μην έχουν δει ποτέ στη ζωή τους χωράφι.

Μακάρι όλοι οι αγρότες να πάρουν τα τρακτέρ και να κατέβουν στην Αθήνα. Να την αποκλείσουν από την υπόλοιπη χώρα. Εύχομαι να δω τρακτέρ στην Αττική Οδό. Και, Τασούλη και κάθε Τασούλη, οι αγρότες δεν φοβούνται, οι αγρότες κάνουν ανατροπές σε αυτή τη χώρα, αν ψάξεις στην Ιστορία θα το δεις, π.χ. θυμάσαι το Κιλελέρ;

5 σχόλια:



SummerDream είπε...

Μαριώ μου δεν φταίει ο Τασούλης. Έκανε την επιλογή του κι από κει και πέρα εκτελεί εντολές. Γιατί αν δεν τις εκτελέσει δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στο σώμα. Δυστυχώς αυτή η τακτική έχει προκύψει χρόνια πριν και ακόμη πιο δυστυχώς, δεν αφήνουν καμιά επιλογή. Ειδικά αν είσαι νέος.

Τώρα όσον αφορά γι'αυτό που έγινε χθες, ήρθαν φορτωμένοι οι Κρήτες και με διάθεση για καυγά. Οι υπόλοιποι που έκλεισαν τις εθνικές οδούς γιατί δεν έδειξαν τσαμπουκά. Και μόνο να κόβεις την χώρα στα δύο (γιατί μην ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα) ήδη κάνεις κάτι και το βλέπουν οι "μεγάλοι" με διαφορετικό μάτι.

Τώρα όσον αφορά τις εικόνες απείρου κάλους που είδαμε, δεν ήταν κι ότι καλύτερο. Οι μεν να επιτίθενται με μαγκούρες και με τρακτέρ κι οι δε με δακρυγόνα και γκλομπς. Κι ενώ ήξεραν οι μεν ότι ο υπουργός ήταν στο εξωτερικό. Μην σου πω ότι πιστεύω ακράδαντα ότι κι οι αυτοί -όπως και τα ΜΑΤ- ήταν καθοδηγούμενοι!

Ο τσαμπουκάς και το έτσι θέλω, προβλήματα φέρνουν κι όχι αποτέλεσμα στα αιτήματα.

Artistz είπε...

Summer dream:..
1ον:..ο υπουργός ήταν εδώ.
2ον:..οι Κρητικοι ήρθαν, ζήτησαν να ανεβουν στον υπουργειο ήρεμα και ωραια,τους ειπαν οχι, και οταν με τη συνφωνη γνώμη του εισαγγελεα τους ειπαν οτι μπορουν να ανεβουν..φάγαν το ξυλο τις αρκουδας..για αυτο και αντιδρασανε..και καλα κανανε.
3ον:..καθοδηγουμενοι απο τι?απο το ΣΥΡΙΖΑ?απο ξενες δυνάμεις?ρε φιλε ίσως να εχεις γνωρισει κρητικους και να τους ξέρεις,ισως και οχι..τους έχεις για τιποτα μαλάκες τους κρητικούς?
Φιλικα παντα σου λέω την αποψη μου αλλα ρε παιδια μη ψάχνουμε εικονες στα συννεφα.
Παντα αυτό γινοταν..το απογευμα τα ιδια έγιναν και στη πλατεια κοτζια στο δημαρχειο..ξέρετε τι ξύλο έφαγαν οι κατοικοι για το παρκάκι που κάτεβηκαν να διαδηλωσουν?..πλεον ολα αυτα που βλεπυμε αν δε το καταλαβουμε οτι ειναι εικονες απο το μελλον δεν θα μπορεσουμε να αφουγκραστουμε το παλμο των ημερων..
υποταγη θέλουν..και μάλιστα με πολλά τεχνασματα..στο χερι του κοσμου να δείξει τη δυναμη του..

πολύ ωραια αναρτηση κουκλα..καλημερα και πολλά φιλια

lakis είπε...

Ανατροπές κάνουν οι αγρότες, αυτό είναι η αλήθεια. Αλλά, το θέμα είναι αυτοί που θα έρθουν να είναι καλύτεροι απ' τους προηγούμενους. Και γι' αυτό, δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Τον Τασούλη όμορφα τον έκραξες. Μέρα καλή

mariw είπε...

Τον Τασούλη τον «δανείστηκα» μιας και είναι ο μόνος Αστυνομικός που τυχαίνει να γνωρίζω και μάλιστα είναι και στα ΜΑΤ, αυτό δεν σημαίνει ότι έλαβε μέρος σε αυτά που έγιναν στον Πειραιά .

Ναι θυμώνω με τα ΜΑΤ αλλά πιο πολύ θυμώνω με αυτούς που τους αναθέτουν να τους βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ο Υπουργός Γεωργίας για παράδειγμα, ήθελε να αποφύγει τους Κρητικούς και έστειλε τα ΜΑΤ. Όταν σου λένε ότι σου στέλνουν την αστυνομία για να σε συνοδεύσει έως το Υπουργείο και ξαφνικά τους βλέπεις να σου κλείνουν τον δρόμο και να στέκονται απέναντι σου σε θέση μάχης, ε, δεν θα ανάψουν τα αίματα, θα ανάψουν. Και πόσο μάλλον στους Κρητικούς που δεν φημίζονται για την ψυχραιμία τους.

Εγώ δεν ήμουν και δεν είμαι υπέρ της βίας σε καμία περίπτωση, αλλά το κράτος προκαλεί. Προκαλεί τη βία για να καλύψει στη σκιά της τα προβλήματα των πολιτών και την αδυναμία του να τα αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα. Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι εγώ. Τις περισσότερες φορές νιώθω ότι οι πολίτες αμύνονται στις απρόκλητες επιθέσεις των ΜΑΤ. Δεν μπορεί όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στους δρόμους να είναι τρομοκράτες και ταραξίες.

Artistz είπε...

Οπως το λες..δεν γινεται ολος ο κοσμος που κατεβαινει στο δρομο να έχει τρελαθει με τους αστυνομικους..και ειδικα με τα Μ.Α.Τ.
Οποιος κατεβηκε εστω και μια φορά στο δρομο θα το ειδε με τα ματια του..
Εδω τι λεμε ρε παιδια...χτυπήσε ΜΑΤΑΤΖΗΣ κοπέλα σε αναπηρικο κοριτσακι μπροστα στα ματια δεκαδω ων ανθρωπων...εμας δεν θα χτυπήσει?εγω κουκλα μου δε τα εχω μονο με αυτον που βρισκεται πισω απο το ΜαΤΑΤΖΗ και τον διαταζει..τα εχω και με τον ιδιο το Ματατζη που ειναι ενα αβουλο ον,ενας ανθρωπος χωρις προσωπικοτητα οπου του ζητανε να χτυπησει και αυτός στο ονομα της αναγκης που τον εκανε να γινει οπως λέει μπατσος,να υπακουει και μάλιστα με το χειροτερο τροπο..
Ειναι απλα τα πραγματα...Ειδικα στο τροπο σκεψης..
Σου λεει τωρα ο υπαευθυνος των μπατσογουρουνων..
Θα βάρεσουν στο ψαχνο(..εστω και χωρις λογο),θα αντιδρασει ο κοσμος(..δικαιολογημενα),θα επιτεθει και αυτο στα ΜΑΤ(..ως αμεσο αποτελεσμα),ο αλλος που δεχεται επιθεση(ΜΑΤ)ανθρωπος ειναι ,αν δεχτει επιθεση θα αντιδρασει(..και ας εχει αδικο)γιατι πολυ απλα σκεψου τωρα να σε χτυπαει καποιος κα ινα ξερεις οτι εχεις αδικο..θα αντιδρασεις μονο και μονο επειδη δεν θελειε να της φας..εκει μπαινει η σημαια της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..
και παει λεγοντας...
Σε κουρασα ε?
sorry..φιλια πολλα!!!